Tala Fou

  • Taimi Post: Mar-22-2021

    Batch retorts mafai ona faʻaaogaina metotia eseese o le faʻatinoina o le kilivaina. O nisi o ia mea o loʻo faʻaaogaina foʻi le soʻosoʻo poʻo le teteʻe atu e fesoasoani e puipui le faʻamaoni o le koneteina i le taimi o le gaioiga (ie: ia taofia le afifi mai le malepe a o le vevela ma le mamafa o loʻo fausia i totonu o le container i le taimi o le ...Faitau atili »

  • Taimi Post: Mar-22-2021

    O se aofaiga tele o fualaʻau fou ua pula, ma o le gaosiga o siamu e manaʻomia lava le taulaʻi i vaega e lua I le taumafanafana, o meleni fou ma fualaʻau o lanu eseese o loʻo i luga o le maketi, ma aumaia le lava sapalai o mea masani i le fualaʻau loloto gaosi maketi. I le fualaʻau loloto gaosi alamanuia, siamu o le ...Faitau atili »

  • Taimi Post: Mar-22-2021

    Ou te talitonu e mafai e tagata uma ona vaʻai i le saogalemu ma le soifua maloloina o le faʻamamaina o le tino, aua o meaʻai uma lava e teu, e manaʻomia ona oʻo atu i le faʻamamaina o le soifua maloloina, ina ia mautinoa ai le maloloina o meaʻai. O le poto masani i le saogalemu o le meafaigaluega e tatau ona fuafuaina ma safet ...Faitau atili »